About us

Exclusief. Handgemaakt in Nederland. Stijlvol. Duurzaam. Minimalistisch. Dat is alles wat je echt moet weten over onze producten.

Ons verhaal

Designed for you

JF Clothing is er voor iedere man die gedreven is in wat hij doet. Die tot het uiterste gaat, iedere dag weer. Of je nu een entrepreneur bent, een sporter of gewoon het meeste uit je dag wil halen: jij verdient na een hectische dag sophisticated homewear om heerlijk in te loungen. 

Bij JF Clothing vind je premium homewear die niet alleen ontzettend comfortabel is, maar ook nog eens helemaal in style. Relaxen op de bank, chillen met vrienden of knallen in de gym: JF has got your back.

 

About the Brand

Exclusief. Handgemaakt in Nederland. Stijlvol. Duurzaam. Minimalistisch. Dat is alles wat je echt moet weten over onze producten.

Omdat al onze items met de hand worden gemaakt door een kleinschalig team ervaren naaisters, koop jij altijd een uniek kledingstuk dat tot in de details perfect is afgewerkt. We gebruiken alleen duurzame stoffen van de allerbeste kwaliteit. Deze voelen heerlijk zacht aan en blijven lang mooi. En dat tegen een eerlijke prijs.

Our story

Nee, we zijn geen diehard wereldverbeteraars. Maar we willen wél dat onze producten bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. JF is de afkorting van joyful fabrics. Wij maken kleding waar jij blij van wordt, maar het milieu en de mensen die het maken ook. 

Daarom produceren we onze kleding in kleine oplages in Nederland, zijn onze designs tijdloos en werken we alleen met de beste, 100% GOTS-gecertificeerde stoffen.